Festival udržitelné módy ve Westfield Chodov

Akce Praha

Festival udržitelné módy ve Westfield Chodov
Festivaly, Jiné akce, Přednášky a kurzy
Další akce ve městě Praha
Podrobnější informace: Adam Chyška, adam.chyska@ogilvy.com
Pokud máte rádi udržitelnou módu, nebo si pod tímto slovním spojením naopak nedovedete představit nic konkrétního, určitě si v průběhu března udělejte cestu do Westfield Chodov.

Proč? Od 8. do 29.března jsme pro vás připravili Festival udržitelné módy, jehož cílem je inspirovat k odpovědnějšímu vztahu k oblečení a udržitelnějšímu životnímu stylu obecně. Představí se na něm lokální prodejci, které v obchodním centru běžně nenajdete, a na programu budou i workshopy se zajímavými osobnostmi ze světa módy. 

Těšit se tak můžetenapříklad na workshop módní návrhářky Kamily Vodochodské nebo neziskové organizace Bezobalu. Exkluzivně si v době festivalu budete moci zakoupit oblečení a doplňky od vystavovatelů, které byste běžně v obchodním centru hledali marně. 

Svoji práci zákazníkům představí autoři upcyklovaných hodinek Prostě Prim nebo vybrané značky a prodejci udržitelné a etické módy Les Goodies, SUTU nebo Vidda Fashion and Living Store. V rámci festivalu pak Westfield Chodov upozorní také na udržitelné kolekce a další ekologické iniciativy svých stálých nájemců H&M, DM drogerie markt, Adidas, Nespresso, Ecco, C&A, Converse nebo Intimissimi. 

Festival udržitelné módy bude ve Westfield Chodov na náměstíčku před prodejnou Peek & Cloppenburg probíhat od 8. do 29. března. 

Program pro veřejnost na náměstí u Peek & Cloppenburg: 
- Neděle 8. 3. od 14:00 do 16:00 - ,,Provazoplet“ – výroba netradičních módních doplňků z onošených triček 
- Neděle 8. 3. od 18:00 do 19:00 - ,,Příběh československých hodinek Prim“ – povídání o příběhu firmy Prostě Prim a také o tom, jak vrací život klasickým československým hodinkám. 
- Sobota 14. 3. od 14:00 do 16:00 - ,,Jak na ekologické a zdravé praní s Bezobalu“ – dozvíte se, jak ekologicky a účinně odstranit odolné skvrny ze svého oblečení 
- Sobota 14. 3. od 18:00 do 19:00 - ,,Příběh Kolorek – rozložitelných plenek pro miminka“ – o jejich vzniku, proč jsou EKO a co se připravuje do budoucna 
- Neděle 15. 3. od 14:00 do 16:00 - ,,Špulkohraní“ – jak vyrobit na tradiční české špulce šály, čepice, nákrčníky, dekorace na zeď i podložky do kuchyně. 
- Sobota 21. 3. od 14:00 od 16:00 - ,,Odpoledne s redakcí časopisu Vogue“ 
- Neděle 22. 3. od 14:00 do 16:00 - ,,Kazetář“ – získáte skvělé tipy, jak se dá využít kazeta k výrobě originálních šperků nebo peněženky. 
- Sobota -28. 3. od 14:00 do 16:00 - ,,Jak si obstarat malý efektivní šatník ohleduplný k planetě“ – workshop s návrhářkou Kamilou Vodochodskou 
- Neděle 28. 3. od 14:00 do 16:00 - ,,Dát denimu šanci! – jak si lze ze starých riflí vyrobit stylové pelíšky pro domácí mazlíčky a různé módní doplňky. 

Podrobný program akce včetně jednotlivých workshopů a vystavovatelů je k dispozici na stránkách www.westfieldchodov.com.
Jméno organizátora: Westfield Chodov
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
SHAOLIN SHOW LIVE
Kongresové centrum Praha, Praha
Pojďme se naučit namalovat egyptský reliéf
Nová Akropolis, Varšavská 19, Praha 2, Praha
Florencie
Nová Akropolis, Varšavská 19, Praha 2, Praha