In vino Hostivice 2018

Akce Hostivice

Festivaly, Víno Pivo
Další akce ve městě Hostivice

In vino Hostivice

In vino Hostivice – 5. ročník mezinárodního festivalu vína
V pátek 10. srpna ve 14 hodin vypuknou v  Hostivici na Husově náměstí skvělé dva dny plné ochutnávek vín, delikates, hudby a třeba i tance.
Návštěvníci budou moci během těchto dvou dnů degustovat vzorky z více jak 15 zemí světa a mimo to samozřejmě ochutnat rozličné delikatesy, které k tomuto nápoji neodmyslitelně patří.
V roce 2018 slaví Hostivice významný svátek, a sice 40 let od povýšení Hostivice na město. Oslavy se promítnou i do programu celého festivalu, a to i v podobě hvězd, které vystoupí na tomto ročníku. Bude to David Koller a mnoho dalších.
Vstup do areálu festivalu na Husově náměstí je zdarma.
Mezinárodní vinařskou scénu zastupují tradiční vinařské oblasti včetně Čech a Moravy, ale mnohdy i ty exotické – Chile, Jihoafrická republika  a mnoho dalších zajímavých států.
Platidlem festivalu budou jako vždy žetony, které si návštěvníci zakoupí u speciálně označeného stánku pořadatele. Žetony budou sloužit k uhrazení degustačních vzorků, ale rovněž lahví. Ceny vzorků si určují vinaři a distributoři. Koštovací sklenky budou k dispozici k zapůjčení, rovněž bude možnost zakoupit si památeční sklenice se znakem festivalu.
Těšíme se na vaši návštěvu festivalu In vino Hostivice 2018!

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Jinecké slavnosti
areál Huti Barbora, Jince
Mirai Summer Fest 2024
Letní kino, Příbram
Barevné město 22.6.2024
Zručský dvůr, Zruč nad Sázavou
FESŤÁCZEK 2024
Jerusalem u Příbrami, Příbram
Kinderland Festival Benešov 2024
Přírodní amfiteátr Konopiště, Benešov