Sebeláska

Akce Zlín

Sebeláska
Zábava, párty
Další akce ve městě Zlín

Sebeláska

Náplň přednášky:
Na této přednášce se dozvíte, jak se začít mít rád. Jak rozpoznat své osobní hranice. Dozvíte se něco o nevědomých vzorcích chování, o opakujících se nemocech a psychických problémech ve Vašem rodě. Společně se zamyslíme nad naší sebehodnotou, nad naším sebevědomím, nad našimi vztahy s okolím a vztahem sám k sobě.
Pokud máš pocit, že něco z toho se tě dotýká, jsi vítán. Pokud máš pocit, že potřebuješ pobýt mezi lidmi stejného smýšlení, jsi vítán též.

příspěvek: 250Kč
rezervace: www.cestouzivotem.cz nebo mirkaresslerova@gmail.com

Více o lektorce:
Mirka svým způsobem bytí, práce a působením vynáší napovrch vnitřní bloky a schémata a ve spolupráci s daným člověkem je pojmenovává, uvolňuje a následovně propojuje s hloubkou vlastní existence – podstaty ukrytou pod uvolněným nánosem.
Je léčitelkou, terapeutkou, lektorkou, průvodkyní šamanskými rituály, cestovatelkou, zakladatelkou Školy vědomého života a milovnicí zewlingu v houpací síti.

Ve svém alternativním centru „Cestou životem“ v Uherském Hradišti i na dalších místech v ČR a SR provádí několik druhů masáží a masážních technik, terapie duše a terapie léčení odstraňující psychosomatické blokády, provádí a vyučuje práci s tělovými svícemi a zaměřuje se na práci s ženstvím a ženskou energií, Sebeláskou a Stinnými stránkami osobnosti, metabolismem a stravou, provází Systemickými rodinnými konstelacemi.
Součástí Mirčiny práce s energiemi je i čištění prostoru od negativních energií a odvádění zbloudilých duší do světla.
Přes 13 let se intenzivně zabývá lidským tělem a stále objevuje nová a nová tajemství jeho fungování a nachází nové možnosti, jak žít v souladu s tělem a duchem v rovnováze, tvořivosti, v radosti a v bezpodmínečné lásce a bytí.
Mirku silně ovlivnily cesty do Brazílie, Thajska, Kambodže, Egypta, kde se léčila při šamanských rituálech ve vysokých stavech rozšířeného vědomí. Těchto prožitků využívá individuálně, ale i skupinově ve své práci.
Jejím posláním a naplněním je sdružovat lidi, propojovat je a sdílet s nimi, což se jí moc hezky daří při přednáškách, seminářích, meditacích, masážích i při individuální práci v terapiích, při pobytech u moře. Ke své práci používá pouze čisté přírodní oleje, mastičky a tinktury, které si i sama vyrábí.
Je tvůrkyní krásný šperků archandělů, kteří podporují lásku, čistotu srdce a čistotu prostoru, tělových a ušních svící a lapačů snů. Prostřednictvím vlastní práce přirozeně vnímá člověka jako celek.
Pokud bytost dlouho stoná, je potřeba ji podpořit a vyzdravět na úrovni psychiky, na úrovni jemněhmotných těl i na úrovni fyzického těla .
Více o akcích najdete na www.cestouzivotem.cz, tel.+420 777 557 823

Místo konání akce: Jiný Svět, Osvoboditelů 484, Zlín
Datum začátku akce: 31. Října 2017 17:00
Datum ukončení akce: 31. Října 2017 19:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.2228N 17.6697E

Případné změny si prověřte na webu akce Sebeláska

Jméno organizátora: Cestou Životem
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Kinderland Festival Zlín 2024
Park před Baťovou vilou, Zlín
Malování na chodníku
Parkoviště před Velkým kinem, Zlín
Slovácké léto 2024
Masarykovo náměstí, Uherské Hradiště
Valašsko-Polanský Festiválek deskových her
Valašská Polanka Kulturní dům, Valašská Polanka
Malování na chodníku
Parkoviště před Velkým kinem, Zlín