Vojta Dyk & B-side band

Akce Ústí nad Labem

Vojta Dyk & B-side band
Koncerty
Kulturní dům Ústí nad Labem, Ústí nad Labem
Další akce ve městě Ústí nad Labem

Vojta Dyk & B-side band

Po roční odmlce vyplněné přípravou a realizací Bernsteinovy mše se zpěvák Vojtěch Dyk a kapela B-SIDE BAND s bandleaderem Josefem Buchtou vrátí na koncertní pódia.

Nové turné s novým repertoárem a v novém stage designu by mělo odstartovat v březnu příštího roku, v plánu je kolem 35 koncertů po celém Česku. Kapela s Dykem se objeví rovněž na letních festivalech.

Pro nové turné vyhlašuje Vojtěch Dyk návrat k ryzím hodnotám. „Jde nám o jednoduchost a maximální sdělnost, a to by mělo být vidět i slyšet na pódiu jak ve výpravě, tak v repertoáru,“ říká Vojtěch Dyk a dodává: „Právě ta jednoduchost sdělování mi v dnešní době chybí, všechno je zanesené takovým mediálním bahnem a my chceme tohle bahno rozvířit a postavit proti němu jasnou a čistou zprávu. Vracíme se k atmosféře 60. let, které podle nás právě tohle nabízela.“

Na koncertech zazní z velké většiny nový repertoár, a to jak autorské skladby, tak největší světové hity v novém aranžmá pro B-SIDE BAND. „Je to naše v pořadí již šesté turné. Těším se na nové songy, nové kostýmy i stage design. Pro mě osobně je to i taková malá oslava desátých narozenin B- SIDE BANDu, které v této sezoně slavíme,“ říká bandleader Josef Buchta.

Místo konání akce: Kulturní dům Ústí nad Labem, Velká Hradební 33, Ústí nad Labem
Vstupenky: https://www.ticketstream.cz/tsp/ts1website/vstupenky/vojtech-dyk-b-side-band-bandleader-josef-buchta-tour-2017-118143
Datum začátku akce: 22. Března 2017 19:00
Datum ukončení akce: 22. Března 2017 21:30
Pravděpodobné souřadnice: 50.6622N 14.0395E

Případné změny si prověřte na webu akce Vojta Dyk & B-side band

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
HELENA 60 LET NA SCÉNĚ
DŮM KULTURY, Ústí nad Labem
Zahradní slavnost 2024
Psychiatrická léčebna, Petrohrad
MUZIKÁLY NARUBY
Letní Kino, Chomutov
Vysmátý léto 2024
Plácek pod hradbami, Kadaň
ROCK FEST KRUPKA
Stadion Krupka, Krupka