Ať žijí Strašidla!

Akce Blatná

Ať žijí Strašidla!
Akce pro děti
Další akce ve městě Blatná

Ať žijí Strašidla!

Nádvoří zámku Blatná bude plné chrabrých dětí, tvrdohlavých dospělých a přátelských duchů. Hrad Brtník se v rodinném muzikálu "Ať žijí strašidla!" hemží nadpřirozenem, tak ho pojďte spolu prozkoumat!
Parta dětí z blízké obce chce mít svoji vlastní klubovnu. Pro svůj záměr si vybere zdejší opuštěný hrad Brtník, který je však spíše zříceninou, na které straší rytíř Vilém z Brtníku a jeho dcera Leontýnka.

O využití hradu má rozhodnout DrPrHrBr (Družstvo Pro Hrad Brtník). Druhou variantou využití je pěstírna žampionů, kterou prosazuje především radní a vedoucí místní samoobsluhy v jedné osobě Jouza se svou švagrovou.
Nejdříve se místní radní nemohou dohodnout, avšak děti je nakonec přesvědčí, že dokáží hrad opravit. Pomáhá jim rytíř Vilém Brtník z Brtníku svými kouzly a další nadpřirozené bytosti (trpaslíci). Jeho dcera Leontýnka je v závěru příběhu vysvobozena a stane se opět smrtelným člověkem. *Podle filmu Ať žijí Duchové!

Režie: Iva Džavan, David Kastl
Scénář: Oldřich Lipský,Zdeněk Svěrák Dramaturgie: Marcel Dušek Choreografie: Jakub Kirchner Kostýmy: Veronika Staňková,Jarka Broukalová Hudba a zpěv: Aaron Jelínek Hrají: Irena Lee, Julie Landová, Julia Morkov, Šimon Šafránek, Iva Džavan, Patrik Šebek, David Kastl, Michael Džavan, Veronika Staňková, Aaron Jelínek, Jan Fuchs, Matěj Hos, Zini Lee, Mlada Farská, Sofia Valášková, Helena Čermáková, Lucie Ottová

Děti: 290 Kč / Dospělí. 390 Kč

v 18:00 - 19:30


Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce