FRAGILE

Akce Český Krumlov

FRAGILE
Koncerty
Další akce ve městě Český Krumlov

FRAGILE

FRAGILE je slovenská vokální skupina zložená z výrazných pěveckých osobností, které bez použití hudebních nástrojů, tedy a cappella, interpretují známe světové hity. Koncerty skupiny FRAGILE jsou plné nejen výborné hudby, ale také podmanivého humoru, díky čemu zažijete neopakovatelný večer plný skvělé zábavy.
Specifikem i dominantou FRAGILE je právě hudební žánr, který skupina interpretuje. Termín ‘a cappella‘ označuje vokální hudbu - tedy zpěv bez doprovodu hudebních nástrojů. Jednoduše řečeno, tam, kde zpěvákům v běžných hudebních skupinách při zpěvu pomáhají hudební nástroje, si musí zpěváci v a cappella formacích vystačit jen se svým hlasem. Skupina FRAGILE zvládá výzvy tohoto náročného žánru mistrovsky, o čem svědčí i vícerá ocenení, jako 3x cena OTO (Osobnosť televíznej obrazovky SK) v kategorii nejpopulárnejší hudební skupina, či Krištálové křídlo za CD Hlasy s Richardem Müllerem.

FRAGILE tvoří: Braňo Kostka, Soňa Norisová, Jana Golis, Svetlana Rymarenko, Anabela Mollová, Karolína Majerníková, Daniela Tomešová, Slavo Košecký, Peter Lacho, Martin Madej, Martin Klempár, Jozef Hečko.

od 19:00

Začátek akce: 21.09.2024
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Dalibor Janda
Kulturní dům Střelnice, Jindřichův Hradec
LENKA FILIPOVÁ
Městské Divadlo, Prachatice