Grand Chef Menu michelinských kuchařů IV.

Akce Tábor

Grand Chef Menu michelinských kuchařů IV.
Vaření, Gastronomie
Další akce ve městě Tábor

Grand Chef Menu michelinských kuchařů IV.

Zážitkové menu sestavené z receptů od nejlepších světových michelinských kuchařů.

Devět špičkových vín od skvělého moravského vinařství Pátria Kobylí
Menu připraví Martin Svatek, šéfkuchař restaurace Goldie Hotel Nautilus, olympionik a kuchařský reprezentant ČR.


MENU:

Paul Bocuse 3***, Lyon, Francie
1. Husí paštika ve francouzském těstíčku, ovoce

Tim Raue 2**, Berlín, Německo
2. Makrela, kreveta, ponzu, okurka, řeřicha

Sergio Herman 2**, Antverpy, Belgie
3. Hering, podmáslí, jablka, tapioka, kedlubnový olej

Yannick Alleno 3***, Paříž, Francie
4. Kachní srdíčka ve smržové omáčce

Jan Hartwig 2**, Mnichov, Německo
5. Nugát, maracuja, slaný karamel, ořechy, čili

Darujte zážitek, na který se nezapomíná!

Více na www.festival-vina.cz

Místo konání akce: Hotel Nautilus, Žižkovo námestí 20, Tábor
Vstupenky: http://festival-vina.cz/vstupenky/index.php
Datum začátku akce: 17. Března 2018 19:00
Datum ukončení akce: 18. Března 2018 00:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.4136N 14.6582E

Případné změny si prověřte na webu akce Grand Chef Menu michelinských kuchařů IV.

Jméno organizátora: Táborský festival vína a gastronomie
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Food Day 2025
Zámek Bechyně, Bechyně
Food Day Festival 2025
Hrad a Zámek Jindřichův Hradec, Jindřichův Hradec
Burger Street Festival 2025
Plzeňský Prazdroj, Plzeň
Food Day 2025
Zámek Holešov, Holešov
Food Day 2025
Zámek Bechyně, Bechyně
Food Day 2025
Zámek Mnichovo Hradiště, Mnichovo Hradiště