Grand Chef Menu michelinských kuchařů IV.

Akce Tábor

Grand Chef Menu michelinských kuchařů IV.
Vaření, Gastronomie
Další akce ve městě Tábor

Grand Chef Menu michelinských kuchařů IV.

Zážitkové menu sestavené z receptů od nejlepších světových michelinských kuchařů.

Devět špičkových vín od skvělého moravského vinařství Pátria Kobylí
Menu připraví Martin Svatek, šéfkuchař restaurace Goldie Hotel Nautilus, olympionik a kuchařský reprezentant ČR.


MENU:

Paul Bocuse 3***, Lyon, Francie
1. Husí paštika ve francouzském těstíčku, ovoce

Tim Raue 2**, Berlín, Německo
2. Makrela, kreveta, ponzu, okurka, řeřicha

Sergio Herman 2**, Antverpy, Belgie
3. Hering, podmáslí, jablka, tapioka, kedlubnový olej

Yannick Alleno 3***, Paříž, Francie
4. Kachní srdíčka ve smržové omáčce

Jan Hartwig 2**, Mnichov, Německo
5. Nugát, maracuja, slaný karamel, ořechy, čili

Darujte zážitek, na který se nezapomíná!

Více na www.festival-vina.cz

Místo konání akce: Hotel Nautilus, Žižkovo námestí 20, Tábor
Vstupenky: http://festival-vina.cz/vstupenky/index.php
Datum začátku akce: 17. Března 2018 19:00
Datum ukončení akce: 18. Března 2018 00:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.4136N 14.6582E

Případné změny si prověřte na webu akce Grand Chef Menu michelinských kuchařů IV.

Jméno organizátora: Táborský festival vína a gastronomie
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce