Grand Chef Menu michelinských kuchařů IV.
Akce Tábor
Grand Chef Menu michelinských kuchařů IV.
Zážitkové menu sestavené z receptů od nejlepších světových michelinských kuchařů.
Devět špičkových vín od skvělého moravského vinařství Pátria Kobylí
Menu připraví Martin Svatek, šéfkuchař restaurace Goldie Hotel Nautilus, olympionik a kuchařský reprezentant ČR.
MENU:
Paul Bocuse 3***, Lyon, Francie
1. Husí paštika ve francouzském těstíčku, ovoce
Tim Raue 2**, Berlín, Německo
2. Makrela, kreveta, ponzu, okurka, řeřicha
Sergio Herman 2**, Antverpy, Belgie
3. Hering, podmáslí, jablka, tapioka, kedlubnový olej
Yannick Alleno 3***, Paříž, Francie
4. Kachní srdíčka ve smržové omáčce
Jan Hartwig 2**, Mnichov, Německo
5. Nugát, maracuja, slaný karamel, ořechy, čili
Darujte zážitek, na který se nezapomíná!
Více na www.festival-vina.cz
Místo konání akce: Hotel Nautilus, Žižkovo námestí 20, Tábor
Vstupenky: http://festival-vina.cz/vstupenky/index.php
Datum začátku akce: 17. Března 2018 19:00
Datum ukončení akce: 18. Března 2018 00:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.4136N 14.6582E
Případné změny si prověřte na webu akce Grand Chef Menu michelinských kuchařů IV.