Hmyz na talíři
Akce Zliv
Hmyz na talíři
Večerem Vás provede šéfkuchař Milan Václavík.
Nenechte si ujít neuvěřitelnou podívanou a ochutnejte netradiční pokrmy.
Budete mít možnost ochutnávky čerstvé hmyzí speciality a současně se dozvíte vše ze světa entomofágie,
historie pojídání hmyzu, rozšíření ve světě a zároveň naleznete inspiraci pro své domácí kuchařské experimenty.
Nejen, že to chutná, ale hlavně je to zdravé. Ne nadarmo se hmyz nazývá surovinou třetího tisíciletí….
Degustace pokrmů:
Moučný červ na listovém salátku
Opražené saranče podlité červeným vínem
Máslový cvrček s řeřichou a barevným pepřem
Zophobas restovaný na prudko s plátky česneku a čerstvého čili se směsí bylinek
Smažený šváb
Je možné přiobjednat štíra (300 Kč) a sklípkana (650 Kč). Nutno rezervovat.
.
Večerem Vás provede šéfkuchař Milan Václavík.
Cena 350Kč
Místo konání akce: KD Zliv, Dolní náměstí 585, Zliv
Datum začátku akce: 2. Května 2017 18:00
Datum ukončení akce: 3. Května 2017 18:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.0641N 14.3681E
Případné změny si prověřte na webu akce Hmyz na talíři



