Japonská kuchyně I.
Akce Včelná
Japonská kuchyně I.
Šéfkuchař:
Petr Lambert
V úvodní části kurzu o japonské kuchyni se seznámíme se třemi klasickými jednoduchými jídly, polévkou a salátem, která si lze celkem bez obtíží připravit doma.
Menu:
Polévka Misoshiru
Kara age - smažené nakládané kuřecí maso
Šógayaki - rychle orestované nakládané plátky vepřového masa
Sake no amiyaki - grilovaný losos
Kjúri no sunomono - okurkový salát
Rýže
Cena: 1 400,- Kč
Místo konání akce: Fine Food Academy, Lesní kolonie 265, Včelná
Vstupenky: http://www.ffacademy.cz/udalost/japonska-kuchyne-i/
Datum začátku akce: 18. Listopadu 2016 18:00
Datum ukončení akce: 18. Listopadu 2016 22:00
Pravděpodobné souřadnice: 48.9272N 14.4587E
Případné změny si prověřte na webu akce Japonská kuchyně I.




