Kurz raw vánočního cukroví
Akce Olomouc
Kurz raw vánočního cukroví
Po loňském vydařeném vánočním spolutvoření se potkáme i letos s vámi dalšími, kdo také rádi zaplujete do tajů lahodné a voňavé raw živé dílny. Společně si připravíme několik druhů cukroví, plněné, vytlačované i odlévané. Zasvěceni budete i do tajů raw čokolády, takže ti z vás, kteří budou chtít tvořit ještě doma mikulášská překvapení, se zde můžou inspirovat, jak se dá připravit chutná čokoláda bez cukru a mléka. Toto platí i pro další druhy cukroví, které se naučíte. Všechno toto cukroví je totiž nejen přirozeně bezlepkové, ale i bez mléka, másla, vajec i cukru a přitom může být velice lahodné a snadno návykové.
Další výhody raw cukroví:
- neobsahuje pšeničnou mouku, která je pro naše tělo velmi těžko vstřebatelná,
- neobsahuje rafinovaný cukr, na který se dá velice lehko vytvořit závislost,
- jeho kombinace nejsou tak těžko stravitelné jako u cukroví klasického,
- je velice prospěšné vzhledem k nutričním hodnotám svých komponentů,
- nepeče se, takže se nutriční hodnota surovin při přípravě nezničí,
- je brzo hotové,
- dá se s ním úžasně experimentovat a tvořit nové a nové druhy
a varianty příchutí....
Druhy cukroví, na které se může těšit:
Raw rafaela
Raw chilli brownies
Raw linecké
Raw karobové stromečky
Raw vanilkové rohlíčky
Raw čokoláda
CENA
Tak, jako loni, 1450,- (v ceně kurzovné, suroviny často v bio kvalitě, recepty, lehký raw oběd, vlastní výtvory)
Zálohu 500,- Kč prosím posílejte na účet číslo 2700566493/2010.
Přihlašujte se na e-mail rawbar@zivybar.cz, přes FB nebo
volejte na tel. 602 610 823.
Jakékoliv další dotazy týkající se tohoto kurzu Vám ráda zodpovím.
Na setkání s Vámi se těší Markéta Vítková,
čtvrtým spokojeným rokem na raw živé stravě
Místo konání akce: Živybar - nejen raw bar, Ostružnická 8/Ztracená 5, Olomouc
Vstupenky: http://www.zivybar.cz/
Datum začátku akce: 3. Prosince 2017 10:30
Datum ukončení akce: 3. Prosince 2017 16:30
Pravděpodobné souřadnice: 49.5946N 17.2525E
Případné změny si prověřte na webu akce Kurz raw vánočního cukroví