Kurz vaření - podzimní makrobiotika
Akce Teplice
Kurz vaření - podzimní makrobiotika
Jak a co vařit v tomto ročním období, abych zůstal/a zdravý a mé děti také? Jak se ubránit virózám pomocí celostního přístupu? To si ukážeme a povíme na kurzu v Zahradě.
Téma kurzu:
Makrobiotika pro začátečníky zaměřená na období podzimu - plíce a tlusté střevo.
Kvašená zelenina - pickles, kimchi, vodní pickles.
Gomasio - solící směs pro zdravé dosolování.
Potraviny vhodné pro podzimní období a posílení obranyschopnosti.
O kurzech:
Kurzy jsou pořádány v prostorech bio restaurace Zahrada. Podíváte se to profesionální kuchyně, kde se v týdnu připravují vaše oblíbená jídla a dezerty. Lektorkou vám bude sama šéfkuchařka a manažerka Zahrady Lucie Tomášková Beyerová. Deset let praxe v denním provozu restaurace a studium na prestižní škole je zárukou nevšedního zážitku. Vyzkoušíte si na chvíli být v týmu nováčků kuchařů.
Co s sebou:
Pohodlné oblečení, vlastní ostrý nůž, utěrku, zástěru. Na kurzech se smí fotit i nahrávat. Většinou jsou připraveny i netradiční suroviny na prodej. Krabičky na vaše "výtvory", které si můžete odnést s sebou domů a pochlubit se. Pokud je tedy cestou nesníte :)
Studijní materiály a recepty jsou v ceně kurzu. Poznámkový blok je určitě dobré mít s sebou.
Suroviny, ze kterých budeme vařit jsou v ceně kurzu. Není třeba nic shánět.
Jak se přihlásit:
Pomocí formuláře na webových stránkách www.restaurace-zahrada.cz. Pokud nejste zaregistrovaní, během chvíle vás intuitivní formulář navede. Objednávky přes Facebook nejsou registrovány.
Cena kurzu: 800 Kč
Lze uplatnit dárkové poukazy restaurace na kurzy vaření.
Místo konání akce: Bio restaurace Zahrada, Dubská 356/2, Teplice
Datum začátku akce: 26. Listopadu 2017 10:00
Datum ukončení akce: 26. Listopadu 2017 14:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.642N 13.8233E
Případné změny si prověřte na webu akce Kurz vaření - podzimní makrobiotika