Kurz vaření: Pasta Fresca
Akce Škvorec
Kurz vaření: Pasta Fresca
Co se dozvite?
- Příprava těsta - srovnáni přípravy v ruce a pomocí robota
- Vyváleni těsta - použitím válečku a pomocí přístroje
- Příprava několika základních druhů čerstvých těstovin
- Příprava nejoblíbenější italské omáčky
Menu:
Tagliatelle al ragú Bolognese
Tagliolini al pesto
Spaghetti carbonara
Na konci kurzu vás Daniele překvapí svým domácim dezertem
Cena:
2000 Kč / osoba
Lektor: Daniel Govoni
Daniel Govoni, král domácích těstovin. Daniele pochází z oblasti střední Italie, Emilia- Romagna s hlavním městem Bologna kde se zrodily takové těstoviny jako jsou Tagliatelle, Tortellini, Lasagne a Ravioli. Je třeba napsat ze zde každé dítě ví, jak se správně děla pasta, protože to všichni vidí doma od malička.
Narodil se 14.3.1978 v Boloni, Emilia Romagna.
Jeho rodina podniká již více než 100 let v oboru pohostinství. Už v 8 letech vlastnoručně vyrobil první domací tagliatelle. A v tu chvíli pochopil, že vaření bude jeho vášní. Zkusil si práci s různými kuchyněmi světa, ale nikdy nezapomněl na pokrmy z Boloně a jejich domácí těstoviny. Také si chtěl vyzkoušet něco jiného a uchvátil ho Grill a Barbecue.
Díky této nové vášni minulý rok vyhrál Mistrovství České republiky v BBQ. Vede kurzy týkající se jak domácích těstovin tak i barbecue.
V ceně kurzu jsou zahrnuty:
- Veškeré ingredience
- Večeře
- Recepty
- Nealkoholické nápoje (juice, voda, káva, čaj)
- Sklenka vína
- Zapůjčení zástěr
- Certifikát
- CO S SEBOU? Nic, veškeré pomůcky k vaření vám budou zapůjčeny.
Maximální počet účastníků kurzu vaření je 10
Minimální počet účastníků: 7
Organizátor si vyhrazuje právo kdykoli měnit, doplňovat a upravovat program akce.
Místo konání akce: Savoia Castle - Zámek Škvorec, Smiřických 1, Škvorec
Vstupenky: https://savoia.cz/cs/kalendar-udalosti/kurz-vareni-pasta-fresca/
Datum začátku akce: 28. Ledna 2018 15:00
Datum ukončení akce: 28. Ledna 2018 19:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.0462N 14.7336E
Případné změny si prověřte na webu akce Kurz vaření: Pasta Fresca