Kurz vaření se Zdeňkem Křížkem "Cesta za japonským poznáním"
Akce Průhonice
Kurz vaření se Zdeňkem Křížkem "Cesta za japonským poznáním"
Japonsko není jen země samurajů, ale především fantastické a netradiční gastronomie. Její taje Vam poodhalí odborník na slovo vzatý Zdeněk Křížek.
Naučíme se připravovat jednu z nejzákladnějších polévek japonské kuchyně Miso polévku. Ukážeme si jak správně připravit japonskou Tempuru. Zabrousíme na přípravu rolek Uramaki s kaviárem z létajících ryb. Jako hlavní chod si připravíme skvělé nudle Yakisoba včetně domácí omáčky.
Menu:
Miso polévka
Japonské tofu, řasy wakame, Dashi, řasa Konbu
Japonská tempura
Krevety, soft shel crab, mix zeleniny, soba omáčka
Sushi roll uramaki – kaviár z létajících ryb
Soft shel crab, avokádo, japonská majonéza
Wok restované nudle Yakisoba
Beni - shoga, čínské zelí, hovězí svíčková, mungo
V ceně kurzu 2 800 Kč je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Místo konání akce: Kulinářská Akademie Grosseto, Květnové náměstí 34, Průhonice
Vstupenky: https://www.akademiegrosseto.cz/cs/course/detail/20
Datum začátku akce: 17. Května 2017 16:30
Datum ukončení akce: 17. Května 2017 21:30
Pravděpodobné souřadnice: 50.0021N 14.5617E
Případné změny si prověřte na webu akce Kurz vaření se Zdeňkem Křížkem "Cesta za japonským poznáním"