Letní kino Centrum Černý Most: Tlapková patrola ve filmu

Akce Praha

Akce pro děti, Kino, Kultura
Další akce ve městě Praha

Ve čtvrtek 27. června zveme všechny návštěvníky do letního kina na promítání filmu Tlapková patrola ve filmu. Přijďte si užít filmový večer u hlavního vchodu do Centra Černý Most!

Čtyři čtvrteční večery na začátku prázdnin a čtyři čtvrteční večery na jejich konci budou letos v Centru Černý Most opět patřit filmům. Na travnaté ploše u hlavního vstupu totiž již 27. června odstartuje další ročník oblíbeného Paramount MAX kina. 

Pro děti budou tentokrát připravena hned tři promítání, na oslavu konce školního roku bude již tradičně připraven i tematický zábavný program v duchu Tlapkové patroly ve filmu. Na své si přijdou i dospělí, kterým letošní program nabídne loňský hit Mission: Impossible Odplata – První část nebo nejnovější díl série Transformers: Probuzení monster. Malé i velké pak jistě pobaví Želvy Ninja: Mutantí chaos, ve kterém se loni na plátna vrátily kultovní kreslené postavičky.  

Za promítáním letního kina stojí opět kanály Paramount Network a Prima MAX. Vstup na akci, kterou pořádá primácká agentura SOLOOTIONS, bude jako vždy pro všechny diváky zdarma. 

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Praktická psychologie
Nová Akropolis, Varšavská 19, Praha 2, Praha
Odvaha vybrat si: Poučení z „Matrixu
Nová Akropolis, Varšavská 19, Praha 2, Praha