NEZMAŘI & BÁRKA OPEN AIR - BAROKNÍ DVŮR BOROTÍN

Akce Borotín

NEZMAŘI & BÁRKA OPEN AIR - BAROKNÍ DVŮR BOROTÍN
Koncerty
Další akce ve městě Borotín

NEZMAŘI & BÁRKA OPEN AIR - BAROKNÍ DVŮR BOROTÍN

NEZMAŘI & BÁRKA open air
Žánrová pestrost... to je motto hudebních a divadelních představení na Barokním dvoře Borotín. A proto u nás rádi přivítáme legendu folku – skupinu Nezmaři, kteří si na svůj koncert přizvali duo Bárka. Přijďte si poslechnout, jak chutná spojení folku, keltské harfy a violoncella -)

NEZMAŘI
Skupina Nezmaři je charakteristická vícehlasým vokálem s doprovodem akustických nástrojů. Její repertoár tvoří převážně vlastní písně ale i světová folková klasika. Za léta aktivního koncertování posbírali všechna ocenění, která se v tomto žánru udělují. Kromě plzeňských Port jsou také držiteli dvou Zlatých klíčů. Tato prestižní cena se uděluje pro nejlepší skupinu roku v kategorii Folk&Country. Na svém kontě mají 13 samostatných CD a DVD Nezmaři 30 let. NEZMAŘI v současné sestavě jezdí s koncertním programem, ve kterém zazní i písničky z jejich posledního CD Kdo si zpívá má do ráje blíž. Posluchači si tak s nimi mohou během jednoho koncertu zazpívat písničky ze všech období kapely od historie až po současnost.

BÁRKA
Kapelu Bárka tvoří violoncellista Pavel Barnáš, violoncellista Symfonického orchestru Českého rozhlasu v Praze a mj. ředitel festivalu Okolo Třeboně s harfenistkou Ivanou Pokornou, členkou Orchestru Národního divadla. Oba muzikanti si však přáli hrát i skladby podle svého výběru, a to v malém obsazení, bez not a dirigentské taktovky. Zaměřují se hlavně na evergreeny a filmové melodie, které v neobvyklém spojení jejich nástrojů vyznívají velmi působivě. Více na www.baroknidvurborotin.cz

18:00

Začátek akce: 11.08.2024
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce