PETR ŠPAČEK SOLO ACOUSTIC

Akce Hejnice

PETR ŠPAČEK SOLO ACOUSTIC
Koncerty
Další akce ve městě Hejnice

PETR ŠPAČEK SOLO ACOUSTIC

Chtěli byste celý koncert poslouchat violoncello a violoncello a spoustu violoncell najednou? Tak neváhejte a přijďte zažit jedinečnou příležitost slyšet Petra Špačka se svou solo acoustic show. Petr běžně vystupuje se svým bandem ve vyprodaných sálech po celé ČR i v zahraničí, tentokrát však přichází s novým “acoustic” programem, při kterém předvádí se svým looperem téměř nemožné věci.

Nenechte si to ujít!

Na programu zahraje nejen písně od Coldplay, Sama Smithe, Maroon 5, Imagine Dragons, Ed Sheerana, ale zazní i několik skladeb z klasické hudby jako např. Preludium G od Bacha, či jedna z nejtěžších violoncellových skladeb od Kodályho, Petr navíc představí i několik svých autorských skladeb.
Petr Špaček vystudoval violoncello na jedné z nejprestižnějších amerických hudebních univerzit - New England Conservatory v Bostonu. Vyhrál mezinárodní soutěž Českého rozhlasu a jako sólista koncertoval už téměř se všemi českými orchestry. V září 2021 naplno odstartoval sólovou dráhu vyprodaným pražským Rudolfinem. Od té doby se velmi rychle se dostal do povědomí široké veřejnosti svými populárními koncerty doprovázenými humornými průpovídkami. Koncerty mají v sobě originalitu, náboj, veselost a nevšední atmosféru. Přijďte to zažít na vlastní kůži!!!

15:30


Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce