Prezentace posledních cukrářských trendů
Akce Praha
Prezentace posledních cukrářských trendů
Budeme prezentovat novinky od firem Martellato a Cooperlat pro jaro 2018 ze světové cukrařiny. Ukážeme si nejnovější formy a nástroje, které nám ulehčí práci při výrobě moderních dezertů. Nejdříve si vytemperujeme čokoládu v rozehřívací vaně, pro další práci. S čokoládou bude pracovat pří vylívání nových magnetických forem, polykarbonátových ve tvaru diamantů, čokoládových kalíšků a figurek. Dále vyrobíme vrstvený nugát, který nakrájíme strunovou kytarou.
Odprezentujeme si originální nápady s použitím sifonové láhve na šlehačku a plastových kelímků, které jsou rychlé na výrobu, ale zároveň velice efektní a oblíbené u zákazníků. Budeme používat nové silikonové perforované formy, speciálně vyvinuté pro dokonalé propečení nejen křehkých a odpalovaných těst. Ukážeme si i univerzálnost silikonových forem, prozradíme další užitečné rady, tipy, triky a mnoho dalšího, vše samozřejmě budete moci ochutnat.
Prezentace se koná 21.března od 10:00 do 16:00 hodin. (12:30-13:00 předpokládaná pauza)
http://www.monacoint.com/eshop/kurzy/prezentace-poslednich-cukrarskych-trendu
Místo konání akce: Monaco int. s.r.o., Mladoboleslavská 902, Praha
Vstupenky: http://www.monacoint.com/eshop/kurzy/prezentace-poslednich-cukrarskych-trendu
Datum začátku akce: 21. Března 2018 10:00
Datum ukončení akce: 21. Března 2018 16:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.1279N 14.5419E
Případné změny si prověřte na webu akce Prezentace posledních cukrářských trendů