Ryby a mořské plody
Akce České Budějovice
Ryby a mořské plody
Na kurzu Vás naučíme správný výběr a úpravy mořských plodů a vybraných druhů ryb, jejich specifika a odlišnosti.
Lektor: Petr Hajný
Menu:
* Ústřice
* Mušle svatého Jakuba
* Platýz
* Mořský vlk
* Vybraná sladkovodní ryba
* Vybraný dezert jako sladká tečka na závěr
Všechna jídla budou připravena s vhodnou přílohou.
V ceně kurzu (1499,-):
Veškeré použité suroviny na přípravu menu, služby šéfkuchaře a lektora, zapůjčení zástěry, nealkoholické nápoje, pivo, víno a kávu. Navíc od nás obdržíte skripta s recepty.
Vstupenky na: http://www.gourmetfactory.cz/detk-42-kurz-vareni
Místo konání akce: Gourmet Factory, Otavská 1453, České Budějovice
Vstupenky: http://www.gourmetfactory.cz/detk-42-kurz-vareni
Datum začátku akce: 4. Září 2017 17:30
Datum ukončení akce: 4. Září 2017 22:00
Pravděpodobné souřadnice: 48.9982N 14.449E
Případné změny si prověřte na webu akce Ryby a mořské plody