SLAVNOSTI REGIONU 2024

Akce Moravská Třebová

SLAVNOSTI REGIONU 2024
Koncerty, Slavnosti
Další akce ve městě Moravská Třebová

SLAVNOSTI REGIONU

Výrobci, umělci různých zaměření, zajímavé osobnosti z našeho regionu, kteří mají co nabídnout a ukázat se vám představí na náměstí T. G. Masaryka se svými produkty a výrobky. Vedle známých kapel vystoupí na stejném pódiu i regionální kapely. Uvidíte i různá taneční vystoupení a také všesokolský slet.

Program:

Hudební skupina “BLUEMY” z Jevíčka, hrající převážně blues rock

Mezzosopranistka Eliška Weissová
Od roku 2006 působí jako stálý host opery v Národním divadle v Praze, Plzni, Ústí nad Labem, Opavě, Brně, Ostravě a Košicích. V zahraničí hostovala v irském Wexfordu v roli Martinky (Hubička), ve francouzské Opéra de Rennes, Opéra-Théâtre de Limoges a Grand-Théâtre de Reims v roli Kostelničky (Její pastorkyňa), v Opéra de Rennes také v roli Rossweisse (Valkýra) a Ulriky (Maškarní ples), ve Slovinském národním divadle zpívala Cizí kněžnu a Ježibabu (Rusalka), debutovala v Teatro Regio di Torino jako Revírníková a Sova (Příhody lišky Bystroušky) ve Slovenském národním divadle jako Ortruda (Lohengrin) a jako Giorgetta (Plášť), v německém Erfurtu na letních Domstufen-Festspiele jako Azucena a jako Amneris, s Bayreuthským festivalem hostovala jako Rossweisse (Walküre) v Abu Dhabi v režii Kathariny Wagner.

Josef Klíč je český violoncellista a koncertní mistr Národního divadla v Brně. Studoval konzervatoř v Pardubicích, poté Janáčkovu akademii múzických umění u profesora Havlíka. Po té byl na stáži v Toyamě v Japonsku. Stal se vítězem mezinárodní soutěže Yamaha. Je držitelem mnoha českých i zahraničních ocenění. Kromě interpretování hudby je také skladatelem současné moderní hudby. V prestižní mezinárodní soutěži International Songwriting Competition v americkém městě Nashville uspěl v obrovské konkurenci a zvítězil se svojí skladbou It Depends.

Kaderus Blues & Rozcapený bobr: legendární kapely složené z muzikantů z Jevíčka a Moravské Třebové, hrající bluesovo-bigbítový repertoár.

David Kraus s kapelou: zpěvák, herec, skladatel a kreslíř zahraje se svojí kapelou.

Exkluzivní koncert kapely N.O.H.A. Těšte se na pověstný, multižánrový, nadupaný mix drum and bass, dubstepu a world music v podání skvělých muzikantů! Je jasný, že tahle kosmopolitní kapela ( USA, CZ, Brazil ) přiveze do Moravské Třebové svou extra energickou show a vy byste u toho měli být!


Skutečnost je taková, že se kapela N.V.Ú. už od prvopočátku své existence, který sahá až do roku 1987, rozhodla vydat jasným a neochvějným směrem, kterým je punk rock a vše co s tím souvisí. Naše parta pobuřující společnost a povzbuzující mládež a punkáče šlape na punk rockové scéně bez přestávky přes 30let. Máme rádi řev syrových kytar, do koncertů sypeme veškerou energii, pereme do nástrojů, co to dá, milujeme hukot a divoký pogo pod pódiem. Baví nás hrát pro Vás, potkávat se s Vámi, užívat si atmosféru fesťáků, klubů a barů, rádi si dáme dobrej drink a dámské společnosti se nezříkáme. Je to náš životní styl a vychutnáváme si jej až do morku kostí.

Tak tohle je N.V.Ú., to jsme my, jsme ti špatní a hrajeme pogo, punk & rock´n´roll!

Jsme parta individuí a výrostků, která hraje něco mezi country a řezbáckou dechovkou!


Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Queenshow 50
IDEON, Pardubice
Hans Zimmer Music
Dům Kultury Dukla, Pardubice