Toskánská večeře - šestichodové degustační menu
Akce Praha
Toskánská večeře - šestichodové degustační menu
"Na závěr večeře budeme servírovat Cynar! Znáte Cynar? Já ho úplně mIluju," volal na mě šéfkuchař Ivo Koudelka, když sepisoval menu.
"A nejvíc je ta reklama, jak sedí Ital uprostřed křižovatky, popíjí Cynar a kolem jezdí auta. Na to bych mohl koukat pořád dokola. Cynar musí být," hučel do mě.
CYNAR BUDE! A taky skvělá jídla - TO NEJLEPŠÍ Z TOSKÁNSKÉ KUCHYNĚ - a úžasná TOSKÁNSKÁ VÍNA, která bude po celý večer rozlévat sommeliér Mirek Smil.
Takže až se kouknete na reklamu na Cynar - https://www.youtube.com/watch?v=ZIlcYAGFslQ - nezapomeňte si rezervovat své místo - počet bude omenezný - na telefonním čísle - 728 036 171. My se moc těšíme - na večeři i na vás!
TOSKÁNSKÉ ŠESTICHODOVÉ MENU
1. Sepie v rajčatech
2. Raviolla plněná toskánským pecorinem, ricottou, servírovaná s kaštany, šalvějí a tenkými plátky bílých hřibů.
3. Pappardelle s divočákovým ragú
4. Ombrina s artyčoky
(Ombrina neboli Smuha královská má nádherné bílé maso a chuť, které propadnete. Kdo ji ochutná nechce již jinou rybu jíst.)
5. Tagliatta alla fiorentina
(Tagliatta - na plátky nakrájené maso; tagliare znamená v italštině nakrájet, nařezat - je jedním z tradičních pokrmů toskánské kuchyně.
6. Variace dezertů
Fiorentinský kláč, mandlová sušenka, čokoládovo-kaštanová pěna
Místo konání akce: bistro Proti Proudu, Březinova 22, Praha
Datum začátku akce: 25. Května 2017 19:00
Datum ukončení akce: 25. Května 2017 23:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.0945N 14.4561E
Případné změny si prověřte na webu akce Toskánská večeře - šestichodové degustační menu