Zahájení zimní sezóny 2017 -18
Akce Pec pod Sněžkou
Zahájení zimní sezóny 2017 -18
Zahájení zimní sezóny 2017-18
Pátek 1. 12. 2017 od 17h
Grilování Big Green Egg - Karel Šimůnek
_____________________________________________________
Sobota 2.12. 2017 od 19h
Večeře 3 mistrů - Stará Garda z "Rybáče"
Jan Punčochář
Grand Cru Restaurant, Zlatý kuchař ČR 2016 – 1. místo
Jan Horký
Kapitán národního teamu Kuchařů a cukrářů, Kuchař roku 2017
Radek David
La Veranda, Babiččina zahrada, Zlatý kuchař ČR 2016 – 3. místo
Šestichodové menu spárované s víny
1. Marinovaný lososovitý pstruh, celer, šalotka, petrželka Radek David
2. Marinované hovězí, škvarky z loje, rozmarýn
Honza Punčochář
3. Mini jelito z iberica, červená řepa , jablkové ragout
Jan Horký
4. Uzený jeseter, krkonošské kyselo
Honza Punčochář
5. Dančí hřbet, omáčka z tučných jater, katany s karotkou
Jan Horký
6. Cremeux z čokolády Gianduja, maliny,
Radek David
____________________________________________________
Neděle 3.12. 2017 od 11h
Mikulášský Brunch v asijském duchu
Sushi, nudle, sushimi, Tom kha, Pho….
Martin Kempf - mistr ČR ve filetování
Místo konání akce: Pension Relax, Velká Úpa 140, Pec pod Sněžkou
Datum začátku akce: 1. Prosince 2017 17:00
Datum ukončení akce: 3. Prosince 2017 15:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.6892N 15.767E
Případné změny si prověřte na webu akce Zahájení zimní sezóny 2017 -18