Indická kuchyně
Akce Brno
Indická kuchyně
Termín: 24.2.2018
Čas: od 9:00 - 14:00
Cena: 1700 Kč
Využijte jedinečné příležitosti poznat indickou kuchyni
Světem receptů a chutí Vás provede skvělá kuchařka Suman.
Ponořte se do světa nezapomenutelné a exotické vůně Indie, poznejte tajemství koření a barev typické pro indickou kuchyni.
Co si připravíme:
Dal Fry
Známý recept z čočky Toor dal. Pokrm je chuťově výrazný po typickém indickém koření. Můžete se s ním často setkat v Indických restauracích. Podává se s chlebem nebo rýží.
Chana Masala
Toto jídlo z cizrny a kari je nejpopulárnější vegetariánské jídlo v Indii. Může se podávat k snídani, svačině nebo jako hlavní chod. Chana Masala je typický pokrm severní Indie.
Podává se s chlebem nebo s rýží.
Chléb Naan
Suman Vás provede přípravou chleba Naan, který je traiční přílohou pokrmů v Indii.
Tento kurz je převážně v angličtině, Suman se svou přirozenou komunikativností Vás provede celým workshopem k Vaší spokojenosti.
Každý účastník obdrží certifikát o absolvování kurzu a zástěru zdarma.
V rámci kurzu je k dispozici káva, čaj a nealkoholické nápoje.
Po vyplnění údajů v objednávce Vám budou zaslány veškeré informace o workshopu a platbě na Vámi uvedený e-mail.
Přijďte v obuvi, která je Vám pohodlná a vše potřebné na workshop održíte od nás.
Místo konání akce: NcM vzdělávací středisko, antonína macka 1/2, Brno
Vstupenky: http://www.ncm.cz/workshop.php?id=indicka-kuchyne
Datum začátku akce: 24. Února 2018 09:00
Datum ukončení akce: 24. Února 2018 14:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.2176N 16.599E
Případné změny si prověřte na webu akce Indická kuchyně