INDIE na talíři
Akce Moravany
INDIE na talíři
Indická kuchyně je velmi barevná, výrazná a rozmanitá, stejně tak jako Indie celá. Každý stát má svá specifická jídla, dokonce i každá rodina má své recepty. Vaření indických jídel je trochu jako alchymie, přidáním špetky koření nebo změnou kořenící směsi můžete docílit úplně jiných chutí a celé jídlo posunout o hodně výš. Vaření každého jídla je proto úžasným zážitkem.
Předkrm
ONION BHAJI & MINT CHUTNEY - cibule s koriandrem smažené v těstíčku z cizrny, mátové čatní
Hlavní chod VEGI
DAL PALAK s rýží - luštěninové curry se špenátem; basmati rýže; vegetariánský pokrm
Hlavní chod
BUTTER CHICKEN & NAAN - jeden z nejznámějších indických masových pokrmů, kuře v jemné krémové máslové omáčce
A jako příloha velmi oblíbený indický chléb Naan.
Dezert
KHEER - rýžový puding s ořechy a šafránem; typický indický dezert, který nesmí chybět u žádného slavnostního menu
Dárek pro vás:
Domácí MÁSLO GHEE – poradíme, jak si je doma připravit
http://kulinerplus.cz/detail-kurzu/313
Místo konání akce: Kuliner plus - škola vaření, Bohunická cesta 727/15, Moravany
Vstupenky: http://kulinerplus.cz/detail-kurzu/313
Datum začátku akce: 10. Dubna 2018 16:30
Datum ukončení akce: 10. Dubna 2018 21:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.1556N 16.5826E
Případné změny si prověřte na webu akce INDIE na talíři